(Део Предговора књизи, која никад није откривена)

PRETEK (00002)

Капија порте мишљеновачле, септембар 2013. Снимак ЗАВЕТИНЕ. Не може се преузимати џабе!

Капија порте мишљеновачле, септембар 2013. Снимак ЗАВЕТИНЕ. Не може се преузимати џабе!


Aрмагедон

Према хилијастичкој (миленаристичкој) интерпретацији хришћанства, месија (Исус Христ) ће се вратити на земљу и поразити Антихриста („Звер“) и Сатану у бици код Армагедона. Сатана ће затим бити бачен у амбис или рупу без дна на хиљаду година, током којих ће Исус владати на земљи. Након што буде ослобођен из амбиса, Сатана ће скупити Гога и Магога са сва четири краја Земље. Они ће се окружити логор „светих“ и „град љубазни“ (мисли се на Јерусалим). Са неба Бог ће на земљу бацити пламен која ће их прогутати. Ђаво, смрт, пакао и они који нису уписани у Књигу живота ће бити бачено у Гехену (огњено језеро које гори од сумпора). (из енциклопедије)

Ево књиге која никада неће бити објављена као књига.
До пре неколико година на писање овакве књиге могао се усудити неко ко је неурачунљив. Таква књига се тиче нечега што се догодило овде, она се може читати као увод у неке друге књиге које ће бити писане и објављиване у годинама које буду долазиле и ако већини буде стало до истине.Првоботни наслов ове књиге беше „Књига о Звезди Пелен“ и он је дошао са неба и из Библије у време чернобиљске хаварије (катастрофе) и смрти А.С.Због чега је написана? Не због оних који су њени јунаци, и жртве (мртви су); њу нико неће моћи да отпечати, слутим.Можда ће се дати само неколицини да је прочитају, разумеју, прогутају и осете њену горчину – укус пелина.Многи ће ову књигу кад им доспе у руке читати и разумети на свој начин; да ли ту састављач нешто може?Шта може?Сви које је преварила Звер и који живе на земљи и начинише икону Звери, сви ће они бити против читања и разумевања ове књиге.Исто тако, и сви они који се опоганише крвопишњачама и не беху кадри да иду за Јагњетом куд оно пође, као на руку своју пљуваће на ове редове. Човечанство би требало да се присети: паде Вавилон град велики јер отровним вином курварства свога напоји народе.Можда би ову књигу разумели анђели – зашто да се њима састављач не обрати?Они имају вечно јеванђење и објављивали су онима који су живели на земљи:“Бојте се бога и подајте му славу, јер приближава се час суда Његова;поклоните се оном који је створио небо и земљу и море и изворе водене.
Можда је ово ипак само обраћање анђелима, јер у њиховим устима не нађе се превара, јер су без мане пред престолом Божјим.
Ко ће читати ову књигу?
Кога још занима Армагедон?
Остало је нечитко…

ЛеЗ 0004900

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s